Årets kalvetelling ble gjennomført 17. juli av Arne Nyaas og med grundig arbeid på bakken i forkant av tellinga av Per Ola Granrud (oppsyn). Resultatet i år ble 36,3 kalver pr. 100 simler/ungdyr. Dette er et lavere resultat enn de siste 7 årene hvor snittet har vært 42,6 kalver pr. 100 simler/ungdyr. Men det er en bra beitesommer i år og ren er i god kondisjon. 
Det vil ikke bli tildelt flere jaktkort enn de som allerede er tildelt i år.

Det er observert ulv i området og vi ber om at de som ser ren i fjellet i sommer gir tilbakemelding på observasjoner til leder, Jo Inge Haugset. Dette er nyttig for å følge med på rensstammen og hvor den beveger seg.

Bildet kan inneholde: plante, utendørs, natur og vann
Bildet kan inneholde: plante, blomst, tre, utendørs og natur
Kategorier: Ukategorisert